Mirto's mooie succesverhalen

Het beste bewijs van ons probleemoplossend vermogen en expertise zijn onze klantencases. De afgelopen jaren hebben we kleine en grote ondernemingen uit verschillende sectoren geholpen bij het overwinnen van hun problemen en uitdagingen. Je leest hier hoe we dat allemaal - met plezier - deden !

Logo kinderrechtensecretariaat

Het Kinderrechtencommissariaat

Mirto's opdracht: het samenstellen en verzenden van documenten voor het Kinderrechtencommissariaat van de Vlaams Overheid.

Lees hier alles over deze case
Edgardand Cooper Mirto

Edgard & Cooper

Edgard & Cooper leerden we kennen in 2015. Toen stonden ze nog in de startblokken als prille start-up, onder leiding van 3 enthousiaste ondernemers. Intussen zijn ze de snelst groeiende fabrikant van dierenvoeding in Europa. Het bedrijf telt nu zelfs 80 werknemers, én 11 honden. Aan dat succesverhaal schreef Mirto mee!

Lees hier alles over deze case
Logo VRT

VRT & Mediawijs

Het kenniscentrum voor mediawijsheid informeert en adviseert hoe jongeren maar ook leraren en docenten het best omgaan met de diverse aspecten van de digitale revolutie. Wij mochten meehelpen!

Lees hier alles over deze case
Oosterbaan Mirto

De Oosterbaan Investment Group

Van ruim 2 hectare ondoordringbaar bos en waterpartij... naar een fijn wandelbos met respect voor privacy! Mirto's gezwinde Green Team zorgde van a tot z voor het hele project, mét volledige budgetcontrole. Door Mirto's complete aanpak ontzorgden we onze klant en garandeerden we hun een schitterend resultaat...

Lees hier alles over deze case