Mirto op uitwerk bij Distrilog

Distrilog, met o.m. een vestiging in Gent, is een slimme logistieke dienstverlener actief in de Benelux. Hun expertise is warehousing, expeditie en distributie van goederen voor diverse sectoren.

Thomas
Ik voel dat uitwerk, omwille van de vele voordelen, in de lift zit. Daarom zetten we hier als Mirto op in!
— Thomas Van Robays Contacteer mij

Uitdagingen voor Distrilog

Naast warehousing, expeditie en distributie biedt Distrilog aan klanten ook zgn. value added services aan, of zoals ze zelf zeggen ‘bijzondere diensten op maat van de klant’. Voorbeelden hiervan zijn het (her)verpakken, (her)labelen van goederen, het uitvoeren van kwaliteitscontroles, assemblage of het krimpen van promotiesets.

Bijzondere diensten waarvoor ze beroep doen op de bijzondere talenten van onze Mirtolisten. Een groot deel van hun co-packing activiteiten besteden ze uit aan Mirto. En in plaats van hun goederen naar Mirto te verplaatsen, verplaatsen onze Mirtolisten zich naar Distrilog.

IMG 2996

Hoe Mirto bijdraagt

De samenwerking met Mirto in de vorm van ‘uitwerk’ is een perfecte match voor Distrilog, want door hun goederen bij hen te houden bieden zij hun klanten een voortdurende traceerbaarheid in hun eigen WMS-systeem en voeren ze de opdracht uit met een zo minimaal mogelijke ecologische impact.

Daarnaast biedt Mirto de nodige flexibiliteit om steeds in de spelen op de vraag van Distrilog. Een piek in de opdrachten? Een bepaalde technische competentie? Mirto stelt haar team samen in functie van de noden van de klant. En is een medewerker afwezig? Dan zorgt Mirto voor een goede vervanging.

Bovendien wordt elk team begeleid door een gekwalificeerde coach. Die is eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers, maar ook voor de klant. En dat is hoe Mirto klanten ontzorgt!

IMG 3010

Resultaten van de samenwerking

Distrilog werkt ondertussen al drie jaar vast samen met Mirto. De gedeelde waarden van beide partijen staan daarbij centraal namelijk: Pro-activiteit, flexibiliteit en betrokkenheid.

Pro-activiteit:

  • Mirto kijkt spontaan mee naar toekomstige opdrachten
  • Onze maatwerkcoaches communiceren snel en vlot
  • De opdrachten zijn gekend en dat zorgt voor een vlot verloop

Flexibiliteit:

  • Ad hoc aanvragen, daar speelt Mirto op in
  • We kijken per opdracht hoeveel medewerkers er nodig zijn voor de grootste efficiëntie
  • Mirto verplaatst zich tot op de site

Betrokkenheid:

  • Mirtolisten laten de werkplek steeds netjes achter
  • Er wordt met trots aan elke opdracht gewerkt
  • Nauwkeurigheid is voor onze Mirtolisten vanzelfsprekend