Het ACLVB, één van dé voortrekkers van werknemersbelangen in België! Met een indrukwekkend ledenbestand van meer dan een miljoen vertegenwoordigen ze een diverse groep werknemers. Als vakbond bieden ze een uitgebreid scala aan diensten, van ondersteuning bij arbeidskwesties en het voeren van collectieve onderhandelingen tot het bieden van opleidingen.

Kandidaat stellen aclvb

Wat ACLVB nodig had

In 2024 vinden opnieuw sociale verkiezingen plaats. Om werknemers aan te moedigen deel te nemen aan deze verkiezingen willen ze een kandidatenpakket uitdelen tijdens hun startdag in september. De gadgets die hadden ze zelf reeds besteld, maar het bundelen van al die materiaal was een uitdaging die ze intern niet konden oplossen.

Hoe Mirto kon helpen

Het ACLVB kwam in contact met Mirto en gaf tijdens een online meeting uitleg over de opdracht. Mirto is meester in verpakken en stelde een efficiënte workflow op. Die leidde tot een offerte en na goedkeuring schoten onze Mirtolisten uit de startblokken. Alle goederen werden gecontroleerd op ontvangst en gebundeld in de totebags. Voor een eenvoudige distributie werden ze netjes geordend in omdozen.

Het resultaat?

Taken als deze zijn een kolfje naar de hand van Mirto, en worden dan ook vlot en efficiënt afgehandeld. In slechts vier dagen tijd stelden de medewerkers van Mirto maar liefst 12.609 pakketten samen, verzamelden ze in dozen en zetten ze klaar op pallets. Na het verpakken werden de pallets verdeeld over 15 verschillende locaties voor verdere verspreiding. Zowel onze Mirtolisten als ACLVB waren zeer tevreden over deze opdracht.