Design for Pets is meester in het creëren van stijlvolle en functionele producten voor huisdieren. Hun missie is om het leven van zowel huisdier als baasje te verbeteren door middel van slim ontworpen producten. Hun productlijn gaat van hoogwaardige voerbakken met verstelbare hoogtes tot modulaire krabpalen die passen bij elk interieur. Daarnaast hechten ze veel waarde aan duurzaamheid, dat gaat over dierenwelzijn net als over het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

Waar Design for Pets tegenaan liep

Toen Elien, manager bij Design for Pets, haar webshop begon had ze geen idee dat het zó snel zo'n groot succes zou worden. Als starter verzond ze zelf de pakketjes, maar naarmate de vraag toenam, werd dit onhaalbaar voor haar en leidde het tot een minder snelle service voor haar klanten. Design for Pets had te kampen met een gebrek aan opslagruimte en een efficiënt verzendsysteem. Dit waren duidelijke tekenen dat uitbreiding noodzakelijk was.

Design for pets

Waar Mirto een oplossing kon bieden

In 2022 kwam Mirto in beeld toen ze benaderd werden om het picken en posten voor Design for Pets over te nemen. Het gebrek aan opslagruimte was geen probleem meer. Mirto stockeert voor Design for Pets alle 220 artikelen en zorgt ervoor dat deze direct leverbaar zijn. Mirto biedt verzendservices aan tegen de laagste prijzen en heeft een soepel retourbeleid voor een optimale klantenservice.

Schermafbeelding 2023 12 05 om 13 54 10

Het resultaat: meer capaciteit en focus die leidt tot opschaling

In 2023 werden maar liefst 907 pakketjes verzonden naar zowel Belgische als Nederlandse klanten. Voor Design for Pets betekende dit een grote stap van een start-up naar een goed verkopende internationale onderneming. Mirto neemt met plezier de zorgen over verzendingen en opslag uit handen. Zo kan Design for Pets zich focussen op haar producten en haar klanten. Een echte win-winsituatie!