Mirto op uitwerk bij Group Van Vooren

Group Van Vooren is een bodem- en milieuconsultancybedrijf. Je kan hen omschrijven als een TIC-firma, wat staat voor Testen, Inspecteren en Certificeren. Ze zijn actief in de bodem- en milieusector en bieden daarin een hele hoop diensten aan voor zowel de overheid als bedrijven en particulieren.

Thomas
Ik voel dat uitwerk, omwille van de vele voordelen, in de lift zit. Daarom zetten we hier als Mirto op in!
— Thomas Van Robays Contacteer mij
Schermafbeelding 2024 03 18 om 13 03 08

Wat Group Van Vooren nodig had

Group Van Vooren houdt zich bezig met het onderzoek naar de bodemkwaliteit. Ze werken daarom vaak met grondstalen. Die worden na onderzoek zes maanden bewaard, maar moeten daarna plaatsmaken voor nieuwe stalen. Zo houden ze het archief proper en up-to-date én kunnen ze verder naar volgende opdrachten. Het afvoeren van deze stalen moet gerecycleerd gebeuren, daarom zochten ze een externe partner om deze opdracht tweejaarlijks voor hen te klaren.

Schermafbeelding 2024 03 18 om 13 12 27

Wat Mirto voor hen betekent

Mirto houdt zich bezig met het scheiden van de grondstalen van de glazen potten waarin ze worden bewaard. Deze moeten namelijk in aparte containers worden verzameld, voor ze naar het recyclagepark worden gebracht.

Schermafbeelding 2024 03 18 om 13 19 33

Het resultaat

Mirto werkt heel snel en netjes op de site van Group Van Vooren. Ze laten de werkplek, ondanks het vele werk met aarde, proper achter. Ook heeft het team van acht één aanspreekpunt, namelijk de maatwerkcoach die op de hoogte is van alle taken. Zo verloopt de communicatie vlot en kan Group Van Vooren zich volledig focussen op hun kerntaak: onderzoek!