Schermafbeelding 2020 09 14 om 16 57 30

Van dossiers tot jaarverslagen, van folders tot posters, de publicaties van het Kinderrechtencommissariaat kunnen online opgevraagd worden via de Vlaamse Overheid. We staan in voor het verwerken, het samenstellen en verzenden van deze bestelling(en). Elk verzendingspakje wordt gewogen en correct aan de laagste prijs gefrankeerd.

We houden het drukwerk bij in onze stock en doen de mailings:

 • We houden minimum 6 paletten van het materiaal op voorraad.
 • We controleren de geleverde aantallen en bezorgen de gescande leveringsbon aan het Kinderrechtencommissariaat.
 • We bukken ons over de administratie.
 • We houden een gedetailleerd overzicht bij van de uitgevoerde verzendingen, dat voor beide partijen te raadplegen valt.
 • We nemen ook speciale mailings voor onze rekening, bijvoorbeeld van het jaarverslag, kerstkaartjes of informatiedossiers.

We bieden de meest voordelige tarieven voor gefrankeerde zendingen, direct mail, brieven en pakketten. Dankzij een flexibel & krachtig E-platform garanderen we een snelle & efficiënte verwerking van bestellingen. Bovendien houdt onze klant maximaal controle door een 24/7 toegang tot hun stockvoorraad. Naast dit geautomatiseerde E-platform staan onze orderbegeleiders dagelijks klaar met persoonlijk advies en om bijkomende vragen zoals direct mailings, scanning-opdrachten of de aanmaak van naamkaartjes te beantwoorden.
Zo garanderen we onze klanten, naast een sterk geautomatiseerd systeem, ook de nodige persoonlijke service!

Schermafbeelding 2020 09 14 om 16 55 02

Meer en meer klanten maken gebruik van onze API. De vlotte integratie en de snelle verwerking van bestellingen zijn onze grote troeven.
Eens de API-verbinding is gelegd, worden bestellingen automatisch omgezet in orders. Administratie en opvolging worden aanzienlijk verminderd en vereenvoudigd. We hebben in 2020 geïnvesteerd in een nieuw warehouse-scansysteem, op maat gemaakt van onze maatwerkers:

 • de bestellingen worden via scanners verwerkt
 • de stock wordt automatisch aangepast
 • een cargoscanner berekent volautomatisch het gewicht, de dimensies & het porttarief
 • het print automatisch het verzendlabel
 • het stuurt de bestemmeling een tracking e-mail op het moment dat wij de zending afleveren bij bpost of GLS.
 • deze trackingmail is bovendien op maat en in de stijl van het Kinderrechtencommissariaat ‘gepersonaliseerd’.

Voor de verzendingen maken onze orderbegeleiders een dossier op maat en zoeken ze de meest efficiënte methode voor printen, handling en postdrop, machinaal of manueel of een combinatie van beide.

Mirto beschikt over een professionele vellenoffset en een digitale drukkerij. Handig om last minute nog drukwerk bij te bestellen! Onze ICT-diensten checken en verrijken de adressenbestanden met de Mail ID database van bpost. Zo heeft deze klant de garantie dat de aangeleverde adressen gekend zijn bij bpost en perfect op tijd kunnen bedeeld worden.