Uitwerk

Heb je een tekort aan handige handen en nood aan een flexibel en betrouwbaar team om dit op te lossen? Onze Mirtolisten helpen je graag verder! We komen tot bij jou op de werkvloer en doen waar we goed in zijn.

Onze meerwaarde

‘Mirto’, dat zijn meer dan 250 maatwerkers met ontelbare talenten. Talenten die wij graag inzetten om bij jou ter plaatse een specifieke opdracht uit te voeren, een tijdelijke piek op te vangen, op lange termijn vaste medewerkers aan te vullen zodat zij kunnen focussen op hun kerntaak, enz.

We luisteren goed naar jouw noden en stellen op basis hiervan een team samen. Zo’n team bestaat uit maatwerkers die steeds begeleid worden door een gekwalificeerde maatwerkcoach. Zo kan jij rekenen op een stabiel team én een vast aanspreekpunt.

De aard van de taken waar wij goed in zijn? Die zijn divers! Van verpakkings- en fulfillmentactiviteiten (vullen, herverpakken, legen, labelen, picking, sortering, …) over busbedeling tot het uitvoeren van logistieke zorgtaken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Quote foto distrilog
Mirto sluit perfect aan bij onze kernwaarden: pro-activiteit, betrokkenheid en flexibiliteit.
— Kristof Matthys, Sitemanager Distrilog Bekijk onze case voor Distrilog

Mirto op jouw werkvloer

Net als onze klanten houden we het graag efficiënt, daarom verplaatsen we ons op max. een half uur afstand van onze site in Eeklo of Gent

Onze stabiele teams met vast aanspreekpunt zijn onze sterktes, daarom bestaat elk team uit 1 maatwerkcoach voor elke 7 maatwerkers

We werken hard en hebben daarom nood aan voldoende rust, ter plaatse komen doen we dan ook tijdens de werktijden van Mirto

Onze medewerkers zijn op hun best bij terugkerende taken, daarom streven we continuïteit van opdrachten na

Thomas
Ik voel dat uitwerk, omwille van de vele voordelen, in de lift zit. Daarom zetten we hier als Mirto op in!
— Thomas Van Robays Contacteer mij

Tevreden klanten

We gingen al bij tal van bedrijven langs om allerhande opdrachten onder handen te nemen. Onze Mirtolisten zijn namelijk kanjers in ontzorgen! Zo kunnen onze klanten zich bezig houden met hun kerntaken.

Fotos Uitwerkpagina

Distrilog

Voor onze klant Distrilog gaan we dagelijks met ons team aan de slag in diverse verpakkingsopdrachten. We (her)labelen en (her)verpakken dozen op hun site in Gent.

Bekijk onze case voor Distrilog
Fotos Uitwerkpagina 2

Group Van Vooren

Voor Group Van Vooren ledigen onze Mirtolisten bodemstalen. De aarde wordt uit de glazen potten verwijderd en worden in aparte containers verzameld. Zo kan alles netjes naar het containerpark!

Bekijk onze case voor Group Van Vooren
Fotos Uitwerkpagina 3

Ziekenhuisapotheek UZ Gent

Voor het Universitair Ziekenhuis in Gent labelen en verzamelen onze Mirtolisten sinds jaar en dag de OPAT-kits. Hierna worden deze verdeeld onder de verschillende diensten binnen het UZ. Mirto werkt zéér secuur en is daarmee een cruciale en betrouwbare partner binnen deze samenwerking.

Bekijk onze case voor het UZ Gent