CIB Vlaanderen, de Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen, is een dynamische kracht achter de Vlaamse vastgoedsector. Met meer dan 3.400 gedreven leden, vertegenwoordigen ze trots meer dan 50% van de vastgoedkantoren in Vlaanderen en 75% van de totale omzet in de sector. Leden genieten van een uitgebreide dienstverlening, een krachtig netwerk en ijverige belangenbehartiging op alle niveaus.

Schermafbeelding 2023 12 05 om 13 34 12

Acties van het CIB

CIB brengt regelmatig informatieve brochures uit. Zo zijn er de wekelijkse 'Vastgoedflitsen' en de driemaandelijks 'CIB Info' met thematische artikelen en reportages. De inhoud, die bepaalt het CIB zelf. Voor het laten drukken, opslaan en verzenden van al deze brochures zochten ze een ervaren partner, en dat zonder grote bijkomende kosten te maken.

Mirto als ‘totaalontzorger’

Mirto zorgt voor het verzenden en beheren van de voorraad. Nieuwe oplages worden bij Mirto geleverd, waar we ze verzendklaar maken. Dat betekent dat …. zodat deze snel en aan interessante posttarieven terecht komen bij de abonnees in heel het land. De voorraad die niet direct verzonden wordt, die wordt netjes door Mirto bewaard.

CIB documenten

Samen bereik je doelen

Mirto speelt een centrale rol en werkt nauw samen zowel met CIB als met de drukker. Elke stap in het proces wordt door Mirto opgevolgd en gecommuniceerd naar CIB.

Informatie omtrent extra oplages en aanvragen voor het binnenblad worden onmiddellijk doorgespeeld. De voorraad is altijd toegankelijk via het klantenportaal. Zo kan het CIB kan zich concentreren op wat er echt toe doet, terwijl Mirto de rest regelt, dat is wat wij noemen ‘ontzorgen’!