Renovatie Mirto - site Eeklo

Wij van Mirto willen vooruit. Daarom besloten we om onze infrastructuur in Eeklo onder handen te nemen: een heus renovatieproject! Onze productie blijft lopen, onze maatwerkers blijven aan de slag en samen spelen we alles nog steeds met plezier voor je klaar.

Hoewel we alles in het werk stellen om de normale gang van zaken te garanderen, zullen er ongetwijfeld enkele aanpassingen zijn. We blijven bereikbaar en hieronder helpen we je al even op weg.

Locatie bouwwerken:
Mirto - site Eeklo (E1), Industrielaan 40, 9900 Eeklo
! Opgelet: Mirto - site Gent & site Eeklo nr. 44 (E2) blijven onveranderd.

Algemene contactgegevens:
E-mail: info@mirto.be
Tel.: +32 9 244 77 80

Routekaartje:
Dit routekaartje helpt jou, chauffeurs en leveranciers de weg te vinden.

Algemene afspraken:

 • verboden de bouwwerf te betreden
 • ga niet zelf op ontdekkingstocht in onze gebouwen, neem steeds contact op met je contactpersoon
 • parkeer op de juiste parking, Mirto is niet aansprakelijk voor schade door het werfverkeer
 • algemene voorzichtigheid is geboden

Je bent een klant van Mirto

 • Wat betekent dit voor mijn opdracht?
  Geen zorgen, onze productie blijft lopen en je interne contactpersoon contacteert je als er aanpassingen zijn in de planning. Bij vragen staat je productiegids & klantentolk steeds voor je klaar via mail en telefoon.
 • Kunnen onze leveranciers nog laden en lossen?
  Jazeker, maar het circulatieplan van onze site in Eeklo is gewijzigd. Hier kan je een aangepast routekaartje downloaden en meegeven aan de chauffeurs. Kan je je chauffeurs tevens vragen om voorwaarts op te rijden? Dat is veiliger bij het inrijden én gemakkelijker om te laden en lossen.

Je komt iets kleins ophalen/leveren

 • Goede afspraken, goede vrienden
  Spreek duidelijk af met je interne contactpersoon. Het routekaartje kan je helpen om elkaar op onze site te vinden. Vind je het niet? Ga dan liever niet zelf op ontdekkingstocht, maar bel naar je contactpersoon of het onthaal op +32 9 244 77 80.
 • Waar kan ik parkeren?
  Kom je snel iets ophalen of leveren, dan kan je parkeren op de Kiss & Ride zone aan E1 (< 10 min.). Langer parkeren kan op de parking van E2.

Je komt een vracht leveren/ophalen

 • Voorwaarts oprijden bij E1
  Grote bestelwagens en vrachtwagens vragen we om voorwaarts op te rijden. Dat is veiliger bij het inrijden én gemakkelijker om te laden en lossen.

Je hebt een sollicitatie bij Mirto

 • Parkeren
  Parkeer je op de parking van E2 (lang parkeren) en meld je aan aan nr. 44. Niemand aan het onthaal? Bel dan je contactpersoon even op.

Je komt op bezoek

 • Zonder afspraak?
  We houden van verrassingsbezoekjes... maar niet tijdens onze bouwwerken, want dan geldt safety first! Maak een afspraak met je contactpersoon, mail naar info@mirto.be of bel naar het onthaal op +32 9 244 77 80.
 • Met afspraak?
  Parkeer je op de parking van E2 (lang parkeren) en meld je aan aan nr. 44. Niemand aan het onthaal? Bel dan je contactpersoon even op.