MAATWERKCOACH PAK LAB - uitwerk (SITE EEKLO)

Web vacatures paklab1

Wij van Mirto, wij hebben een speciale missie. Wij willen namelijk pioniers zijn. Vechters voor de goede zaak. We willen dat iedereen ziet hoe waardevol onze handenarbeid is. Hoe willen we dat doen? Door klanten te zoeken die in ons geloven. Door prima werk af te leveren en onze klanten blij te maken. Door werk op maat te creëren voor ieder van ons. En door te laten zien dat we alles met plezier klaarspelen.

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

De kerntaak van een maatwerkcoach is het coachen en aansturen van een groep maatwerkers, werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt, op de werkvloer. Als maatwerk coach Pak Lab zijn de interne productievloeren jouw werkveld, alsook extern bij klanten.
Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden, opleiden en motiveren van de werknemers bij het verwerken van diverse manuele en machinale verpakkingsopdrachten. Je houdt hierbij rekening met de mogelijkheden van elke werknemer en legt hen daarbij de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Waar mogelijk creëer je ontwikkelingskansen voor onze maatwerkers. Je bent een meewerkende maatwerk coach en geeft het goede voorbeeld.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze maatwerkers en staat in - ondersteund door HR - voor de ontwikkeling van een positieve teamgeest.
Als maatwerkcoach Pak Lab ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de opdrachten binnen de afgesproken voorwaarden. Je doet dit op de meest efficiënte, kwalitatieve en veilige manier.
Je stelt de werkpost op, volgt deze op en past gedurende de opdracht aan waar nodig. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de administratie en de registratie die bij de betrokken opdracht horen.
Je overlegt dagelijks met de orderbegeleider en jouw collega's en rapporteert aan jouw coach.
In je job kan je ingeschakeld worden op de verschillende afdelingen van Mirto. Hou er rekening mee dat opdrachten zich ook op een andere locatie kunnen bevinden, alsook extern bij klanten en een rijbewijs B een voordeel is.
Vanuit jouw betrokkenheid voel je je verbonden met de waarden, missie en visie van Mirto en ga je als maatwerkcoach op een respectvolle manier om met mens en materiaal.

PROFIEL:

 • Ervaring in een organiserende/begeleidende functie is een pluspunt.
 • Je bent positief en sociaal ingesteld en je gelooft in de sterktes van onze medewerkers.
 • Je denkt steeds oplossingsgericht en werkt nauwkeurig en ordelijk.
 • Je bent inzetbaar op de diverse afdelingen van Mirto, je bent flexibel en past je gemakkelijk aan.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel naar je collega’s als naar de maatwerkers.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, voor verplaatsingen naar klanten of andere locaties indien nodig.

AANBOD

 • Mirto is als maatwerkbedrijf niet zomaar een bedrijf.
 • We hebben een duidelijke economische ambitie, maar minstens even belangrijk ook duidelijke maatschappelijke en innovatie doelen.
 • We zijn een inclusief bedrijf, waar het beweegt. Stilstaan, dat doen we niet graag bij Mirto.
 • Je komt terecht in een dynamische, niet streng-hiërarchische omgeving met leuke collega’s.
 • We verwachten eigenaarschap en geven vertrouwen.
 • We bieden een voltijdse job van onbepaalde duur aan met grote jobzekerheid
 • Behalve een brutoloon gebaseerd op de loonschalen van PC327.01 – beschutte werkplaatsen, mag je ook rekenen op diverse sectorale- en Mirto-eigen voordelen als een septemberpremie, eindejaarpremie, bijkomende vakantiedagen op basis van leeftijd, maaltijdcheques, ADV-dagen, …
 • We werken hard maar genieten ook van ontspannende momenten zoals frietjes voor het verlof, een uitstap met de collega’s, een ontbijt om het jaar te starten, …
 • Je draagt als maatwerkcoach bij aan een duurzame, begeleide tewerkstelling van personen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. M.a.w. je werkt niet voor een groep aandeelhouders, maar voor de kansen van onze Mirtolisten.

PLAATS TEWERKSTELLING:

Mirto – site Eeklo
Industrielaan 40
9900 Eeklo

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar jobs@mirto.be of klik hier.

Solliciteer hier voor maatwerkcoach Pak Lab - uitwerk

Sollicitatieformulier