Maatwerkcoach Green Team (site Gent & site Eeklo)

Web vacatures greenteam1

Bij Mirto doen we aan eerlijk ondernemen met een gezonde commerciële visie en aandacht voor mens en milieu. Professioneel met een menselijke aanpak. Mirto vzw is een maatwerkbedrijf, gevestigd op twee sites: in Gent en in Eeklo, waar we samen zo’n 300 medewerkers met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt tewerkstellen. Voor onze groeiende afdeling groenonderhoud te Gent en Eeklo zijn wij op zoek naar een maatwerkcoach Green Team.

Functieomschrijving

Als maatwerkcoach Green Team kom je terecht in een groeiend en dynamisch team van ca. 60 Mirtolisten.

Jouw kerntaak als maatwerkcoach is het coachen en aansturen van een groep maatwerkers, werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt. In deze functie sta je samen met je team in voor het onderhoud van bedrijfsterreinen, openbare terreinen en particuliere tuinen: onkruidbeheer, snoeien, scheren, bosmaaien, grasmaaien, ...

Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van de werknemers. je houdt hierbij rekening met de mogelijkheden van elke werknemer en legt hen daarbij de taken opeen duidelijke en eenvoudige manier uit.

Je bewaakt de kwaliteit en de voortgang van de activiteiten en waakt tevens over de veiligheid en de orde en de netheid van de toegewezen opdrachten. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de administratie en de registratie die bij de betrokken opdracht horen. Je rapporteert aan en overlegt regelmatig met de Chef Green Team.

Hou er rekening mee dat opdrachten zich ook op een andere locatie kunnen bevinden en een rijbewijs B (BE bij voorkeur) onmisbaar is.

Vanuit jouw betrokkenheid voel je je verbonden met de waarden, missie en visie van Mirto en ga je als monitor op een respectvolle manier om met mens en materiaal.

Profiel

 • Je hebt een hands-on mentaliteit en werkt nauwkeurig en ordelijk.
 • Je bent iemand die zelfstandig kan werken, maar toch graag deel uitmaakt van een team.
 • Je bent positief en sociaal ingesteld en denkt steeds oplossingsgericht, je gelooft in de sterktes van onze medewerkers.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, dit zowel naar je collega’s als naar de werknemers toe.
 • Je bent organisatorisch sterk om leiding te kunnen geven aan een groep.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in groenonderhoud.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, bij voorkeur BE.

Aanbod

Als medewerker in een maatwerkbedrijf draag je, rechtstreeks of onrechtstreeks, bij aan een duurzame, begeleide tewerkstelling van personen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Hierbij kan je niet alleen je jobtechnische en organisatorische competenties inzetten, ook op jouw sociaal engagement wordt beroep gedaan.

Mirto biedt:

 • een voltijdse job van onbepaalde duur
 • uitdagende en gevarieerde projecten
 • sectorale voordelen als een septemberpremie, eindejaarspremie, bijkomende vakantiedagen (VAP-dagen) op basis van leeftijd, ...
 • voordelen eigen aan Mirto als compensatiedagen, bijkomende fietsvergoeding, maaltijdcheques, ...
 • een dynamische, niet-streng-hiërarchische omgeving met leuke collega’s
 • onmiddellijk indiensttreding

Plaats tewerkstelling

Mirto – site Gent
Industriepark-Drongen 21
9031 Drongen

Mirto – site Eeklo
Industrielaan 40
9900 Eeklo

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar jobs@mirto.be of klik hier.