Sales innovator (site Gent & site Eeklo)

Wij van Mirto, wij hebben een speciale missie. Wij willen namelijk pioniers zijn. Vechters voor de goede zaak. We willen dat iedereen ziet hoe waardevol onze handenarbeid is. Hoe willen we dat doen? Door klanten te zoeken die in ons geloven. Door prima werk af te leveren en onze klanten blij te maken. Door werk op maat te creëren voor ieder van ons. Werk dat ons een doel geeft, en ook goesting. Kortom: we spelen alles met plezier voor je klaar!

Voor dat laatste (en nog veel meer) zijn we op zoek naar een sales innovator.

Wie we zoeken

We zoeken iemand die met ons de onbetrede paden wil bewandelen en potentiële klanten aan de hand neemt op deze tocht.

ONTDEKKEN

Als sales innovator draag je uiteraard bij aan de positionering van de huidige activiteiten van Mirto, maar jij gaat bovendien nog een stap verder. Nl. je zoekt in de markt naar tendensen en opportuniteiten voor nieuwe activiteiten en innovatieve vormen van dienstverlening die bijdragen tot een duurzame toekomst voor Mirto.

Niet alleen ga je vanuit jouw nieuwsgierigheid en netwerkvaardigheid zelf de markt opzoeken, door input te geven aan het Mirto marketing- en communicatieteam ga je potentiële opportuniteiten ook naar Mirto toeleiden.

Je zoekt dichtbij, in de ontluikende behoeften van onze bestaande klanten, maar ook verder weg, door nieuwe sectoren aan te spreken en je te omringen met innovatoren van allerlei slag.

REALISEREN

Wanneer je zulke opportuniteiten hebt opgespoord slaag je erin deze af te toetsen aan de realiteit van Mirto en op basis hiervan relevante businessplannen op te stellen. Plannen die ons zicht geven op o.a. de investeringsnoden, de returns van deze investeringen, de potentiële klanten en de wijze waarop Mirto dergelijke klanten kan aanspreken.

Worden jouw plannen goedgekeurd, dan spreid je jouw tentakels, zowel intern als extern, om de nodige stakeholders warm te maken en te overtuigen tot het nemen van engagementen.

Lange innovatietrajecten weet jij om te vormen tot haalbare projecten, waarbij je niet alleen het externe en in interne weet te verbinden, maar ook het strategische en het operationele.

In dit alles verlies je de doelstelling van Mirto, het tewerkstellen van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt, nooit uit het oog. Integendeel, het is voor hen dat jij ontdekt waarmee wij onze maatwerkers niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen een duurzame tewerkstelling kunnen bieden.

Wat we jou bieden

Mirto is, als maatwerkbedrijf, niet zomaar een bedrijf. We hebben een duidelijke economische ambitie, maar minstens even belangrijk: ook duidelijke maatschappelijke en innovatieve doelen.

  • We zijn een inclusief bedrijf, waar het beweegt. Stilstaan, dat doen we niet bij Mirto. Tenzij het nodig is om even te reflecteren.
  • Je komt terecht in een dynamische, niet streng-hiërarchische omgeving met leuke collega’s.
  • We verwachten eigenaarschap en verantwoordelijkheid en geven vertrouwen en flexibiliteit.
  • We bieden een voltijdse job van onbepaalde duur aan met grote jobzekerheid.
  • Behalve een brutoloon gebaseerd op de sectorale loonschalen, mag je ook rekenen op diverse sectorale en Mirto-eigen voordelen zoals een septemberpremie, eindejaarspremie, bedrijfswagen, bijkomende vakantiedagen op basis van leeftijd, maaltijdcheques, ADV-dagen, …
  • We werken hard maar genieten ook van ontspannende momenten zoals frietjes voor het verlof, een uitstap met de collega’s, een ontbijt om het jaar te starten, …

Je draagt als sales innovator bij aan een duurzame, begeleide tewerkstelling van personen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. M.a.w. je werkt niet voor een groep aandeelhouders, maar voor de kansen van onze Mirtolisten.

Waar je zal werken

Mirto - site Gent
Industriepark-Drongen 21
9031 Drongen

Mirto - site Eeklo
Industrielaan 44
9900 Eeklo

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar jobs@mirto.be of klik hier.