Maatwerkcoach Pak Lab (werfreserve)

Web vacatures paklab2

Bij Mirto doen we aan eerlijk ondernemen met een gezonde commerciële visie en aandacht voor mens en milieu. Professioneel met een menselijke aanpak. Mirto is gevestigd op twee sites: in Gent en in Eeklo, waar we samen zo’n 300 medewerkers met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt tewerkstellen. Om onze teams in Eeklo en Gent te versterken zijn wij op zoek naar een maatwerkcoach Pak Lab.

Functieomschrijving:

De kerntaak van een maatwerkcoach is het coachen en aansturen van een groep maatwerkers, werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt, op de werkvloer. Als maatwerkcoach Pak Lab zijn de interne productievloeren jouw werkveld, alsook extern bij klanten.

Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden, opleiden en motiveren van de werknemers bij het verwerken van diverse manuele en machinale verpakkingsopdrachten. Je houdt hierbij rekening met de mogelijkheden van elke werknemer en legt hen daarbij de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Waar mogelijk creëer je ontwikkelingskansen voor onze maatwerkers. Je bent een meewerkende maatwerkcoach en geeft het goede voorbeeld.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze maatwerkers en staat in - ondersteund door HR - voor de ontwikkeling van een positieve teamgeest.

Als maatwerkcoach Pak Lab ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de opdrachten binnen de afgesproken voorwaarden. Je doet dit op de meest efficiënte, kwalitatieve en veilige manier.

Je stelt de werkpost op, volgt deze op en past gedurende de opdracht aan waar nodig. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de administratie en de registratie die bij de betrokken opdracht horen.

Je overlegt dagelijks met de orderbegeleider en jouw collega's en rapporteert aan jouw coach.

In je job kan je ingeschakeld worden op de verschillende afdelingen van Mirto. Hou er rekening mee dat opdrachten zich ook op een andere locatie kunnen bevinden, alsook extern bij klanten en een rijbewijs B een voordeel is.

Vanuit jouw betrokkenheid voel je je verbonden met de waarden, missie en visie van Mirto en ga je als maatwerkcoach op een respectvolle manier om met mens en materiaal.

Profiel:

  • Ervaring in een organiserende/begeleidende functie is een pluspunt.
  • Je bent positief en sociaal ingesteld en je gelooft in de sterktes van onze medewerkers.
  • Je denkt steeds oplossingsgericht en werkt nauwkeurig en ordelijk.
  • Je bent inzetbaar op de diverse afdelingen van Mirto, je bent flexibel en past je gemakkelijk aan.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel naar je collega’s als naar de maatwerkers.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, voor verplaatsingen naar klanten of andere locaties indien nodig.

Plaats tewerkstelling:

Mirto – site Gent
Industriepark-Drongen 21
9031 Drongen

Mirto - site Eeklo
Industrielaan 40
9900 Eeklo

Interesse?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar jobs@mirto.be of klik hier.