Green Team zkt. talent

Kom jij ons team versterken?

Geloof jij in een inclusieve werkplek, zie je de sterktes in elke mens en heb je een hart voor sociale economie? Dan pas je alvast bij Mirto!
Heb je daarbij ook een stevig gevoel voor verantwoordelijkheid, een laarzen-aan-en-gaan-mentaliteit en kennis van groenonderhoud? Dan ben je misschien wel de geknipte persoon voor Mirto Green team!

Web greenteam vacatures steven edit2
De afwisseling maakt de job zo uitdagend en plezant. Samen met de goede communicatie zorgt dit ervoor dat ik graag ga werken.
— Steven, talentcoach Green Team
Web greenteam vacatures team

Hebben we je al geprikkeld? Neem een kijkje tussen onze vacatures!

Naar de Green Team vacatures

Werken bij Mirto Green Team, een job vol uitdaging en afwisseling!

Benieuwd wat een job bij Mirto Green Team inhoudt? Lees dan snel verder, want we gingen op bezoek bij Matthias (Chef Green Team) en Steven (talentcoach Green Team). We vroegen hen wat ze zoeken in een nieuwe collega én wat hun job bij Green Team zo uniek maakt.

Enthousiaste groene vingers gezocht

Een proficiat is op z’n plaats want het gaat goed met Mirto Green Team, zo goed zelfs dat we willen uitbreiden! Daarom zijn we op zoek naar talentcoaches die onze Mirtolisten kunnen begeleiden op het terrein.

Dat een monitor Green Team (of talentcoach zoals wij ze liever noemen) in alle weersomstandigheden moet kunnen werken, zal je niet verbazen. Maar er is meer aan de job dan weerbestendig zijn.

Een job met twee kanten

“Enerzijds mag een talentcoach niet bang zijn om mee te werken met het team. >>>Daarbij moet er steeds oog zijn voor de wensen van de klant: beter goed werk dan snel werk.” zegt Matthias Gunst (Chef Green Team).

”Anderzijds hechten we ook veel belang aan het woord coach. Je bent als talentcoach verantwoordelijk voor een klein team maatwerkers. Het is belangrijk dat je hen enthousiasmeert voor de job en een hecht team vormt. Je bent immers hun eerste (vertrouwelijk) aanspreekpunt. Door het nauwe contact met je team, ben je bovendien dé specialist wat betreft het herkennen en aanwakkeren van de talenten van onze maatwerkers: elk talent op de juiste plek, daar gaan we voor!”

Web greenteam vacatures mathias
Nieuw in 't vak of net heel ervaren, we voorzien steeds interne opleidingen. Da's niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar zo kunnen we ook jouw coachende rol verder ontwikkelen.
— Matthias Gunst, Chef Green Team

Moderne machines

Dat ons Green Team in volle ontwikkeling is, zie je trouwens ook aan ons machines. Misschien zag je ze al eens rijden, de nieuwe busjes van Green Team? Ze zijn bijzonder vrolijk! Niet alleen de wagens, maar ook de rest van ons machinepark is recentelijk vernieuwd. We kunnen trots zeggen dat 80% van ons machinepark op elektriciteit werkt. We werken nu veiliger, ergonomischer en duurzamer!

Uitdaging en afwisseling

Geen dag is hetzelfde bij Green Team. Met de seizoenen wisselen ook de opdrachten én je werkt bij heel uiteenlopende klanten: de ene dag ga je als monitor met jouw team onkruid wieden op een bedrijventerrein, de volgende dag ben je bomen aan het planten in een natuurdomein. Van uitdagende en prestigieuze projecten zijn we bij Mirto niet vies. Dat houdt het boeiend, geeft voldoening en creëert bijkomende leerkansen.

Web greenteam vacatures sfeer2

Zin om bij Mirto te werken?

Neem dan gauw een kijkje tussen onze groene vacatures en hopelijk tot snel voor een babbel!